Geluk is moeilijk te vinden
Geluk is er niet zomaar,
je kan ze niet kopen,
dat is niet raar,
je kan het alleen hopen.
Geluk moet je zoeken,
je kan het met niets maken,
je vindt ze niet in boeken,
daarom moet je goed waken.
En als je het gevonden hebt,
ben je gelukkig,
voor een lange tijd,
en van het geluk
krijg je geen spijt.