Moed
Hoe moet ik moed hebben?
Als jij me wilt verlaten.
Waar haal ik me moed vandaan?
Als jij er niet meer bent.
Jij bent de moed voor mij.
Waar haal ik anders me moed vandaan.
Ik heb je nodig.
Ook al vind jij van niet.
Hierdoor merk ik,
Dat je niet weet hoeveel ik om je geef,
Hoeveel je voor me betekent.
Jij me beste vriendin.
Hoe moet ik verder zonder je?
Ik kan het niet zonder je.
Ik heb je nodig aan me zij.
Zonder jou ben ik niks.
Jij zegt van wel,
Maar ik heb je echt nodig meisz.
* Het doet me pijn dat je zegt dat ik het zonder je kan...Ik kan het niet zonder je..Blijkbaar geef ik teveel om je sorry *