Hoe moet het ooit verder met mij
Na al deze pijn
Niemand ziet mijn pijn
Niemand zal ook ooit is denken
hoe zou het met sigrid zijn
Nee…
Niemand geeft er ook niks om
Ik ben heus niet dom
Teveel verdriet in me kop
Als ik terug denk aan die schop
Niet meer verder willen leven
Als je weet dat je toch niks meer kan geven
Alleen maar altijd alles fout doen
In plaats van een zoen
Nog nooit heb ik van jullie gehoord
Dat ik iets goeds heb gedaan
Nooit krijg ik een compliment
Ben je dan echt zo’n krent
Geef het gewoon een keer toe
Als ik wel een keer iets goeds doe