I’m not the only one…
(uitdaging still rose)
wanneer de vlammen parels dragen,
als de wolken zo licht,
wanneer klanken weerspiegelend tegen de ochtendzonnelagen,
het metaal tot zwaarden smeden,
wanneer de liefde doden zal,
met donkerrode pupillen.
Wanneer de ijsvogel mereljongen baart,
en ze laat spelen met de hond.
Zal ik bedenken, dat ik ooit, jou onder liefde verstond.