Ik ben bang
doodsbang
ik voel me bedeigd en alleen
Angst voel ik
je bent niet bij me
daar buiten ben je alleen
net als ik
we zijn alleen
en niet samen
ik ben zo bang
Strax ben ik alleen en ben jij zo ver weg
dan zal ik je messchien nooit meer zien...
Al zijn we samen
ik zal altijd bang blijven
want ooit zal ik je verliezen
ik ben bang daarvoor
want zonder jou ben ik niets
of eigelijk ben ik dan bang