Waarom geloven ze me niet
mijn ouders
ze geloven me nooit
al 17 jaar
bijna 18 geloven ze me
al niet
wat heb ik dan verkeerd
gedaan
dat ze me niet willen
geloven
dat ze me nog nooit
geloofd hebben
Zij denken iets
en wat je dan ook zegt
ze geloven niet
zoals het werkelijk is
waarom
hebben ze me dan gekocht
en gehouden
(heb al enkele weken pijn aan mijn voet, enkel. Papa gelooft me niet dat het iets ergs is. Als ik zeg dat we naar de dokter moeten, zei papa dat we plakken moesten laten trekken, maar waarom direct plakken laten trekken? Ben uit colère weg gegaan met de hond van de geburen gaan wandelen. Had het schoenenkastje laten openstaan, maar dat was niet express. Toen ik terug thuis was, weer hetzelfde maar ik doe dat echt niet expres. Maar probeer dat maar in hun hoofd te prenten? Ze geloven het toch nooit.Als ik het anders beweer.)