Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zij verlangen steeds weer
moeilijk zijn de dagen
dat de zon niet schijnen wil
door de afwezigheid van jouw
prachtige lichtschenkende woorden
eeuwig lijken zij te duren
eindeloos slepen ze zich voort
door duisternis omgeven
als jouw liefde hen niet bereikt
zonder jou zijn zij verloren
in pikzwarte nachten
gekweld door de kou
verlangen zij steeds weer
alleen naar jou
jij die liefde en warmte met je meedraagt
ik mis je
Reacties op dit gedicht
Sunna vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
mienke
:
Woensdag, januari 18, 2006 21:55
prachtig mooi verlangend geschreven, igg dankjewel voor je lieve reactie, en ik zal slightest:p voor de volgende keer onthouden
Chispa
:
Dinsdag, januari 17, 2006 22:03
mooi ...
Over dit gedicht
Auteur:
Sunna
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
17 januari 2006
Thema's:
[Verlangens]
[Liefde]