ik loop weg,
weg van het verleden,
weg van de toekomst
en weg van het heden.
Maar met wat voor reden?
Waar ben ik bang voor?
Waar vlucht ik voor?
...
Ik loop weg,
weg van wie ik was,
weg van wie ik kan zijn
en weg van wie ik ben.
Lang is de weg
die ik aflegde
maar ik liep en sloot een deur
een deur naar het verleden.
Ik liep en opende een deur
een deur naar het heden
naar het nu...
Een deur die me naar een toekomst leiden zal!
kheb moeilijke tijden achter de rug en kben blij dak me daar nu een beetje overgezet heb. kan nu terug de leuke kanten vant leven zien en er volop van genieten, moeilijke momenten heb ik ook nog maar minder:-)!!!