Zonder jou
Dagen, weken vliegen voorbij zonder jou
Maar elk uur van de dag denk ik eraan hoeveel ik nog
Van je hou,
Elke week merk ik dat ik je steeds meer mis
Wat het allemaal ook kan zijn weet ik niet maar
Ik heb zo ontzettend veel pijn
Het enige wat ik wil is daar bij jou zijn,
Vaak wordt ik midden in de nacht wakker
En roep ik je naam, dan heb ik weer aan je gedacht
Maar nee het is echt een droom
Overdag denk ik je stem te horen, dan kijk ik om
En denk je te zien staan, maar nee....
Weer heb ik me teveel laten gaan
Liefste het gaat niet goed met me
Ik huil elke dag om jou, omdat ik je mis
Pak dan je foto en begin tegen je te praten
Vraag me dan af waarom moesten we elkaar verlaten ?
Ik zal voorlopig wel nooit een antwoord krijgen op deze
Vraag, maar weet zeker dat we ooit weer eens samen zijn
En dan krijgt niets of niemand ons klein
Edward W