Alleen
Ik voel me zo alleen zo zonder een paar
Warme armen om me heen
Ik heb veel vrienden en vriendinnen die me in dik en dun
zullen steunen
Maar niet die ene op wie ik altijd kan leunen,
Ik zie koppels samen lachen en huilen
Maar ik ben maar alleen, mijn hart is net een steen
Aan de ene kant hard, kil en stil
Aan de andere kant broeit hij van verlangen
Naar die ene vrouw van mijn dromen
Ik weet dat ze zal komen
Maar wanneer ? Ik weet het niet, ik hoop snel
Want zo is mijn leven net een hel
Ik wil mijn liefde geven aan haar
Al klinkt het nu allemaal wat raar
Ik staar me blind op de ene meisje
Die ook mij bemind,
Mijn wonden zullen helen als ik mijn lief en leed
Met de vrouw uit mijn dromen kan delen
Die er ook altijd voor mij zal zijn want juist dat
Lijkt me zo fijn
Edward W