De pijn die over me lichaam waakt
Die nooit meer weg gaat
Het gevoel jij bent er nog
De tijd zal wachten
Jij die mij die de pijn gaf
Het gevoel de handen op me lichaam
Alsjeblieft laat me hier staan?
Gooi me niet op de grond!
Die pijn ondraaglijk
Jou handen die zich overal bevinden
Je mond die mij mond raakt
De mijne die sluit ik wil niet!
De pijn dringt me lichaam binnen
Alweer voor de 5 keer!
Je doet me pijn zo en pijn
Dit leven is niet fijn!
Jij die steeds verder wil
Ik wil dat je stopt!
Lig verlamd op de grond
Voel alleen nog maar de pijn
Die door me lichaam stroomt!
Niemand komt het te weten
Het liefst zou ik dit willen vergeten
Dat gaat immers niet 1,2,3
Ik wil weg uit jou geest
Nog een paar maanden
Je gaat het weer doen he?
Altijd weer net als normaal!
Je maakt me zo zwak
Alsjeblieft hou op!
Anders ga ik weg weg van hier
Mischien in de hemel vol plezier
Ik lig daar iederee keer weer
Maar je doet het steeds weer
Ben ik te goed voor die andere!
Is er iets aan mij vertel het me dan
Daar zal de pijn wel niet van verzachten