Tante Marieke, heb je een kauwgompje voor mij?
Of een snoepje dan?
Wil je mijn paardje zijn?
Of samen een toren bouwen als je dat wel kan?
Nee, naar bed wil Laurens nog niet
en onder t wassen doe tie lekker raar
Voor het slapen gaan een verhaaltje van Jip en Janneke hoort erbij zoals je ziet
En niet 1, nee liever een paar.
het gebedje van de sterren zingen we samen.
Hoger dan de blauwe luchten...Amen!
2 Kleine jongensarmen stevig geklemd om mijn nek
Een dikke kus en een kroel, dat klinkt voor ons beiden zeker niet gek.
Als laatst wil ik eventjes zeggen; Laurens, je bent in mijn hartje hier...
Nog een laatste nachtzoen en dan ga ik weg...en laat de deur op een kier
Slaap lekker mijn grote vriend!