vertel me,
wat voel je ?
vertel me,
waarop doel je ?
haal de onzekerheid uit mijn hoofd
die me al weken lang verdoofd.
haal al mijn twijfels uit mijn gedachten..
en laat me niet te lang meer wachten,
verlos me van de slapeloze nachten.
laat mijn dromen over iets anders gaan,
of laat mijn hoofd mijn hart verstaan!
Greets buuskuuh