De sneeuw viel nog neer op je neus
helemaal fris
je wist niet goed wat het betekende
daarom ging je maar toen het stormde
ook mee in zee
arme k-line
je had het nooit ingezien
dat verliefd zijn ook negatief
kan zijn
de sneeuw op je neus smolt
en de storm raasde verder
misschien open je ooit je ogen
en bedank je me
voor deze woorden...