denk aan mij
houd me tegen je aan
ik weet wij willen
naast elkaar staan.
fluister mijn naam
zacht en gedwee
neem me in je armen
voer me op de golven van je liefde mee.
als je niet bij me bent
ik je niet in mijn armen houden kan
is er doodste stilte
hoor ik nog je stem.
denk aan mij
vergeet mij nimmer meer
fluister zacht mijn naam
in gedachte sta je steeds naast mij.
afscheid zal nooit afscheid zijn
zolang je van me houd.
ik hoor je stem,zelfs nu je niet meer bij me bent.
en zelfs de stilte doet me pijn..
zonder woorden hoor ik wat je zegt
komt er van mij..zonder jou
wel wat terecht?
ik laat je vrij..
zomaar voor iemand die ik mis...
alweer 1 jaar.