Voor elk gebroken hart
die deze woorden leest
Aan een ieder die voelt
het leven is geen feest
Voor elke man of vrouw
die niet meer te lachen heeft
Aan elke persoon die eenzaam is
niet weet waarvoor hij eigenlijk leeft
Voor elke ziel in nood
die het even niet meer ziet
Aan de jongen of meisje
die leeft in stil verdriet
Voor hen dit gedicht
morgen is een nieuwe dag
Hou vast en geef niet op
ook al heb je soms veel tegenslag
Laat alle hoop niet varen
blijf knokken en vecht door
Er is altijd wel een uitweg
geef niet op, maar ga ervoor!