Ik keek rond en dacht
"hier ben ik al eerder geweest"...
Toen wist ik het weer
ik ben er ooit geweest
samen met jou!
Ik herinnerde me nog
het ijsjeskraam
en dacht aan de tijd
van toen...
Ik dacht aan hoelang ik
je al wil zeggen
dat ik je mis,
maar ik weet niet hoe...
Ik voelde weer hoeveel
ik om je gegeven heb.
en dat was best wel veel!