Jij
Jij.....
Was de liefde van mijn leven,
Jij hebt me heel veel vreugde gegeven
Jij.....
Sprak me moed in
Als het even niet meer ging
Jij.....
De vader van mijn kind
Door velen zeer bemind
Jij.....
Was mijn steun en toeverlaat
Die mij nu achterlaat
Jij.....
Was het met wie ik was getrouwd,
En om wie ik veel heb gerouwd
Jij.....
Was mijn lieve schat
Waaraan ik heel veel had
Jij.....