Een vluchtige blik
nam mij in haar greep
Iets in mij zei ‘klik’
Iets dat ik nog niet begreep
Langzaam maar zeker
nam het de bovenhand
Ik voelde het alsmaar beter
Het nam me mee naar haar land
Ik was niet op je voorbereid
Dat hoefde ook niet
Mijn hart had me begeleid
Met haar prachtige lied
Je werd je gewaar van mijn bezoek
Vanbinnen zat nog niet alles op zijn plaats
Lange tijd was ik naar je op zoek
Ik vond je niet, helaas
Die tijd is nu voorbij
Er werd niet gespot met de liefde haar macht
Het is het begin van een nieuw getij
Onze harten zijn verenigd in alle pracht