Ik verlang terug naar die goede oude tijd
Maar ben mijn beste maatje wel kwijt
Hoe moet ik het allemaal klaarspelen
Hoe moeten mijn wonden helen?
Ik wil niet steeds zeuren
En alles maar laten gebeuren
Ik heb de stap genomen
Om het allemaal te boven te komen
Om mijn verdriet te verwerken
Deze zwarte bladzijde af te werken
De tijd zal het mij leren
Om het tij weer te keren
Over de leuke dingen van jou te kunnen praten
De verdrietige kant los te laten
Hopelijk komt mijn negatieve gevoel tot bedaren
En zal de lucht voor mij weer opklaren