Ik wou dat iedereen om me heen,
mij een keer niet zo vreemd vond.
Ik haat het als je hoort hoe anderen iemand pesten die anders is dan zij. Ik kan er niet tegen omdat ik zelf ook iemand ben die altijd maar het slachtoffer was van haten of pesten. Vroeger toen ik op het voorbereidend beroeps onderwijszat werd ik altijd gepest of gehaat. Het is vreselijk als je gepest wordt omdat het dan net is als of iedereen een hekel aan je heeft. Het kan toch niet waar zijn dat mensen het leuk vinden om anderen die ook maar een beetje anders zijn dan hun te pesten of te haten.
Dit gedicht is gaschreven door Sabrina romeijn ook wel Vamp genoemd.