JE STEM
Je stem klinkt jeugdig,
lekker speels.
Letters
als snoepjes in je mond.
Woorden,
lippenlikkend
na een dropje.
Zinnen,
glijdend, als je navel,
tussen riem en topje.
Je stem maakt
foto-ogen glanzend,
vragend
draait je hoofd.
Ik stamel, antwoord,
maar je foto
is al dood.
Je stem,
geeft tonen
aan gedachten over jou,
geeft diepte
aan emoties in je mailen,
geeft kleur en glans
aan beelden, of,
verbeeld ik me dat nou?
WIL MELKER
02/08/2000