Na dit leven zal ik leven,
Leven zal ik als nooit te voor.
Altijd zal ik jou omringen,
Ben ik altijd in jou oor.
Jij bent degene die mij zal horen,
Ook al kan je mij niet zien.
Jij bent voor mij uitverkoren,
Ja je weet het, jij bent kien.
Jij zal de anderen vertellen,
Wat voor iemand ik ooit was.
Jij zal altijd met mij bellen,
Ooit komt het eens te pas.
Als je mij dan weer zou horen,
Denk dan niet, wat is dat nou.
Want jij weet al van te voren,
Dat is weer die Omi vrouw.
Immer zal ik bij je blijven,
Ook als jij het niet verwacht.
En al kan ik niet meer schrijven,
Over jou houd ik de wacht.
""ST""