Kijk je wel uit te laat ...
Altijd zeggen mij gebeurt het niet ..
Ik kijk wel uit !
Maar dan begint de angst en het verdriet..
Een nacht vol pijnlijk geluid...
De pijn is begonnen, die ene nacht in mei..
Vanaf dat moment is mijn leven .. tot een
hel gedwongen , maar daarvoor was ik nog zo blij
Iedereen waarschuwde je,
Kijk je wel uit!!!
Maar toch pakte die me
het was een nacht van stil naar luid
Gelukkig stond ik er niet alleen voor ,
Mijn vrienden leerde me praten .
Zo kwam ik de moeilijkste tijd door ,
Door mezelf niet te gaan haten...
Het heeft me zo veranderd ,
Het vertrouwe zo geschave ..
Maar toch moet ik verder ,
En mijn verleden begraven ...
Ik probeer nu met het pijnlijke feitte leven,
Het fijt dat hij me zoveel pijn heeft gedaan,
Nogsteeds zijn er nachten dat ik
lich te beven,Ik begrijp gewoon niet dat
dat deze giezels bestaan .......
Die ene nacht in mei heeft mijn leven
voorgoed naar een grote hel gebracht
En nu denk ik, had ik maar beter
uitgekeken.. dan was ik nu nog blij
liefs *kiss* daisy