Ik wil iemand om bij uit te huilen
iemand die niets vraagt.
Ik wil geen commentaar!
Ik weet dat ik verder moet
maar soms vraag ik me af
Doe ik dit nog wel voor mezelf?
en wat zouden anderen zeggen
als ik me bedelf?
Ik wil geen medelijden!
Die blik in hun ogen.
Ze weten dat ze me hebben belogen.
De pijn verscheurt mijn ziel
maar ik moet verder door!
Geef aan deze oproep geen gehoor.
waarom toch is het zo moeilijk?
waarom kan ik niet zeggen,
Dit was het!
om daarna gewoon te verdwijnen
de pijn te laten eindigen
in een mooie symfonie.
Waarom toch?.....