Moed!
In de oorlog kende men veel helden
Maar vele van hen zijn verraden
Ze keken daarna erg zuur
Hun daad was dus van korte duur
Zij hadden de moed iets te doen wat niet mocht
Dat is het gene waar ik in woorden naar zocht
Moed om van geweld iets te zegen
Waarom heeft de ene meer moed als de ander, kan je dat uit legen?
Bang om iets te kiezen
De daders stoppen zodat de ander z`n leven niet hoeft te verliezen
Of stil doorlopen
Zodat ze jou slopen
Ik denk dat je heel veel moed moet hebben om er wat van te zeggen
Zonder een mes tussen je ribben te krijgen of dat ze je op de grond leggen
Ik vind het heel moedig dat sommige helden dat durven
Maar zou jij het durven?