Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
25
25
het zwarte waait op mij
af zou je willen afmeren
in het rode licht van de
opgaande zon voor eeuwig
blauw op groen bomen
die worden opgezet welk
onderwerp er ook is water
om weg te varen bevrijd
voor eeuwig blijven leven
zonder beperkingen met
de vele ballonnen varen
waar de wind mij brengt
aan zee praten over schaak
zoeken naar de oplossing
van een stelling sommigen
zijn ouder dan beschaving
waarom laten wij talenten
uit den vreemde gaan
waarom zien wij niet in
dat zij veel meer kunnen
de geest gaat waar die gaat
is er geen weg om te doen
wat gedaan moet worden
dan wordt in vrijheid gegaan
25jan2006 2050
>>dit gedicht is een onderdeel
van een cyclus gedichten
aftellen van achtentwintig naar
de jaarkanteling en weer terug>>
Reacties op dit gedicht
wileo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
wileo
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
25 januari 2006
Thema's:
[Delen]
[Leven]
[Toekomst]