Er heerst grote chaos
deuren sluiten
ramen open
Ze roepen alsmaar stiller
ze roepen zwijgend
naar de ziekelijke rust
die heerst in pijnlijke zenuwen
mijn grote chaos
de ruimte wordt te klein
mijn angst te groot...
muren stormen naar binnen toe
ramen worden weer kleiner
en sluiten
in de chaos
rondom
mij