grootgebekt,,
niemand die het begrijpt
met tranen het verdriet verdrijven
niemand die het doorheeft
de agressie
niemand die de werkelijkheid ziet.
De angst,
niemand die het ziet zitten
De onzekerheid
niemand die het heeft ontdekt
De buitenkant,
niemand die er doorheen kijkt
zo hard als staal
net als een spiegel
hard en koud
een dikke muur,, emotie's gesloten..
gespleten persoonlijkheid,,
niemand die het merkt...
ik,
Niemand die het wil zien..