In de steek gelaten worden tjah hoe voelt dat
Het is mij zo vaak gebeurd, ik word het nogal zat
Als het je voor het eerst gebeurd, voelt het zo raar
je zult het eerst niet geloven, maar het is toch waar
Het doet pijn, verraden door je eigen beste vriend of vriendin
je word zo boos, je begint te ruzieën maar wat heeft dat voor zin.
je blijft misschien nog wel vrienden met hem of haar
maar als het erger word groei je verschijnlijk uit elkaar
Je zult het niet merken maar misschien gebeurd het een keer
Het begint met 1 leugen, 1 ruzie en het worden steeds er meer
mooie vriendschap-beloftes, verbroken! door mijn beste vriendin sam
het begon met 1 probleem, een probleem die mijn vriendin van mij afnam