mijn woorden raken je niet en kijkt me nonchalant aan.
je lacht me uit en wil liever naast die ander staan.
waarom heb ik dit nooit van jou geweten.je zegt ga verder en probeer mij te vergeten.je bent de enige die ik alles toe heb vertrouwt.en na ons afscheid elke dag om jou gerouwt.maar nu weet ik mijn tranen om jou waren niets waard.omdat jij in je leven geen mannen harten spaart.
je wil weten wat leven is en moet leren dat liefde geven is