op een dag zul je me begrijpen
dan zul je door mijn ogen kijken
dan zullen we samen zijn
met lol en zonder pijn
op een dag zullen we hetzelfde denken
en zullen we elkaar liefde schenken
dan zie je mij en ik zie jou
dan weet ik dat ik van je hou
dan staan we samen in het leven
dan kunnen we elkaar liefde geven
op een dag als je door mijn ogen kan kijken
dan zul je me begrijpen
nu zijn we verschillende mensen
wij samen maar toch verschillende wensen
maar op een dag zal daar verandering in komen
die dag komt.. dat blijf ik dromen