Nooit zal ik die dag vergeten dat jij bij ons kwam
2 gulden 50 moest ik betalen voor ik je in mijnn armen nam
Jaren gingen voorbij en we beleefden veel plezier aan jou
Je werd groter en wist precies wat je wou
Lekker in mijn armen liggen en veel geknuffeld worden
Je werd steeds tammer en likte alle borden
Slechts 1 keer zijn we naar de dierenarts gegaan
Je had een poot gebroken en kon niet meer staan
Door de jaren heen leerde je veel kleine dingen
Zoals van de banken en in je hokje springen
Ook jij werd ouder en ik groeide mee
Wat er ook gebeurde we waren met z’n twee
Na jaren van plezier kwam jou ouderdom veel te snel
Je kon niet alles meer, en dat snapte ik ook wel
De laatste paar weken gingen zo snel
We dachten “die haalt 2006 nog wel”
En dat was ook zo, maar het duurde niet voor lang
In januari kwam je gewoon niet meer op gang
Ik zag het aankomen en heb nog afscheid van je genomen
Lieve Stamper, ik kan nu alleen nog maar van je dromen.
Maar wat er ook gebeurd ik zal je nooit vergeten
Bedankt en dat is wat alle mensen moeten weten!