CITATEN-SJAAK
Sjaak en zijn pc
zijn onverslaanbaar
in het kapen
van citaten.
Zoekmachines, data.
De snelheid waarmee Sjaak
over zijn citaten gaat
is nooit geƫvenaard.
In iedere polemiek
komt Sjakie als een dief
snel met een citaat.
Weer een tegenstander
van de kaart.
Sjakie komt sneller aan zijn eind,
dan er ooit, een eind,
in een citaat verschijnt.
Midden in een felle polemiek
doet ineens de server niets.
U begrijpt:
Sjakie zit gewoon te lezen
waar die vroeger is gebleven.
WIL MELKER
02/08/2000