Als we zaten in de nacht
En in stilte naar de sterren keken
Onze gedachten ontmoetten elkaar
Onze blikken kruisten
Onze levens liepen verder
Als we zaten in de nacht
En de zwartheid van de dagen
Langzaam konden overwinnen
We durfden verder nu
Terwijl de maan onze levens
Weerspiegelde
En het was koud
Met zachte aanrakingen
Dekte de nacht ons toe
Een deken van donker en sterren
Dat ons zou beschermen
Toen we zaten in de nacht