Harde knal
Eens
Zo bruisend van leven
En dan
Een harde knal
En dat
Eens zo bruisend van leven
Veranderd
Het veranderd
In woede, echte woede
Nog een knal
Het veranderd
In angst en verdriet
En de laatste knal
De pijn
En die gaat niet meer weg
Je vraagt je veel af
Maar het liefste wil je
Dat het bruisend leven
terugkomt
(die knal heb ik al enkele jaren teruggehad, maar heb er nu nog maar pas een gedichtje over geschreven.)