Jij bent iets bijzonders
ik kan alleen maar zeggen
voor mij ben je perfect
nee het valt niet uit te leggen
ik wil gewoon niet dat je vertrekt
want elke seconde gaat traag
als je niet bij mij kan zijn vandaag
(is ook een deel van een tekst van clouseau)