Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
27
27
vrijwel nergens ter wereld
gaat het niet aan je voorbij
dat een onooglijk klein
mannetje ooit werd geboren
nummer zeven meer dode
dan levende kinderen
vader zag heel snel dat dit
drukke ventje talent heeft
de gave wordt heel vroeg
ontwikkeld eerste Europeaan
die genoot van het spel
talen noten grappen alles
zijn werken zijn soms niet van
deze wereld ze weerspiegelen
een andere wereld niet te
filmen zo eenvoudig mooi
vele levens zouden anders
zijn geweest als hij er niet
was geweest of beter zijn
vader die het bijzondere
zag om te ontwikkelen het
ongekende zijn kleinzoon
zou nooit zover komen als
de grappende vader altijd
vier dagen wacht de jonge
moeder op zijn komst ze
gaat naar het ziekenhuis
wachten almaar wachten
27JAN2006 2150
>>dit gedicht is een onderdeel
van een cyclus gedichten
aftellen van achtentwintig naar
de jaarkanteling en weer terug>>
Reacties op dit gedicht
wileo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Zaterdag, januari 28, 2006 09:00
mooi neergezet
groetjes Dirk
Over dit gedicht
Auteur:
wileo
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
27 januari 2006
Thema's:
[Delen]
[Leven]
[Toekomst]