tja mam weer een brief van mij,
maar van deze brief word je wel blij,
want ik heb je zoveel te vertellen,
het liefst zou ik je gewoon even opbellen.
mama ik ga weer naar school,
goed maken wat ik heb verpest,
laten zien dat ik het kan,
ja dat ga ik doen ik ga het laten zien aan de rest !!
Vakantie ja mam dit keer alleen,
samen met me nieuwe vriend naar spanje,
zonder enige familie om me heen !!
Ik hoop dat jij op vakantie toch een beetje bij me bent,
dat je in de hemel van spanje iemand kent,
dan ben ik toch niet helemaal alleen,
en heb ik mama om me heen.
Mam schrijf of praat nou een keer terug,
want ik mis je bij mij,
mama ? mama ?? hoor je mij ?