Tot voor kort dacht ik dat de perfecte jongen niet bestond,
het leek me een fantasie.
Tot de dag dat ik je zag,
ik werd verliefd
en alles rondom me kon me niets meer schelen.
Droomde ik dit? Nee, het was echt.
Lieftse, ik zie je graag
en weet geen raad meer met mijn gevoelens.
Ik weet dat die ene dag,
de dag dat je zegt dat je niet meer van me houdt
ooit eens zal aanbreken,
maar ik hoop dat het nog eeuwig zal duren
zodat we nog eeuwg kunnen samen zijn.
Liefste, ik hou van je en kan en wil niet meer leven zonder je.