Mijn kind stelt vragen die het nooit stellen wil,
Mijn kind sleept zich over gronden die het niet eens betreden wil,
Mijn kind speelt met vrienden,
die haar kapot maken.
Mijn lieveling gaat door handen van mannen,
ik zie haar niet meer,
ik zie enkel nog het geld.
Mijn kind leeft niet maar wordt geleefd.
De tranen in haar ogen schreeuwen om mijn blik,
Ik gun mijn kind het kind-zijn niet,
IK-Moeder ?