Wat ik je wil zeggen
is dat ik ontzettend veel van je hou
en ik wil je ook bekennen
ik ben stapelgek op jou
ik kan alleen maar zeggen
voor mij ben je perfect
jij hebt iets heel bijzonders
bij jou voel ik me goed
het is gewoon een wonder
wat de liefde met me doet
voor mij ben je de liefste
de allergrootste schat