De zon
gaat onder
en gaat in de zee
ik wou dat ik kon mee
want het is een prachtig zicht
en met al dat licht
alle kleuren zie je opééns daar
en dan lijkt het precies klaar
maar dat is het niet
het word alleen donker
daarom dat de zon ons
enkele uren verlaat