Toen ik je een tijd geleden ontmoette
Nog niet het minst vermoedde had
Van wat ik nu allemaal ervaar
Je leek op afstand,stil en verlegen
Maar bent in aanzien zo gestegen
Hoe vreemd het mag klinken maar het is waar
Langzaam begon ik naar je toe te groeien
Je begon mij in alle opzichten te boeien
Zo hartelijk lief,eerlijk,zo intelligent
Werd in vertrouwen genomen
En mocht met mijn verdriet bij jou komen
Waar ik dankbaar voor ben en blijf
Je maakt tijd om raad en advies te geven
Vind weer evenwicht in mijn rommelige leven
Ik mag je echt bijzonder graag
Kan ik jou van dienst zijn dan kun je op mij rekenen
Zou graag iets voor je terug doen als dat nodig is
Stil schaam ik mij weleens voor wat ik je allemaal vroeg
Ik wil je bedanken voor de tijd,voor je aandacht
Het geeft mij rust en nieuwe kracht