Er is een jongen in mijn leven
en ik wil hem al mijn liefde geven
ik wil hem nooit kwijt
en hoop dat hij het begrijpt
ik zie hem echt graag
maar wil hij wel met mij
en maakt hij me dan voor altijd blijf
of wil hij liever niet
en dan heb ik weer verdriet
ik hoop dat hij me neemt
en dat is wel een beetje vreemd