we reden op een snelweg
je haalde me in, toeterde naar me
ik keek, toeterde terug
je bleef toeteren, ik schrok
ik durfde nog niet zo hard te toeteren
omdat ik bang was
bang voor het lawaai
Ik kwam je vaker tegen op de weg
af en toe toeterde ik
dan weer negeerde ik je straal
ik reed achter een vuilniswagen aan-vraag me niet waarom-
ik focuste me totaal daarop
vergat de andere weggebruikers....
Jij nam op den duur de afslag
en ging op een andere snelweg
in een andere richting
met andere auto's toetercontact houden...
auto's die dat wel meteen wilden
De vuilniswagen raakte van de weg
ik slingerde een tijdje over de snelweg
maar uiteindelijk kreeg ik toch weer grip
Eindelijk wist ik wat ik wilde:
toeteren met en naar jou
Maar ik kan je niet meer vinden...
ik hoop dat we elkaar ooit weer op een knooppunt treffen....