Bij de dag
Bij de dag
Dag voor dag
Gisteren
Is verleden
Vandaag het heden
Jij, bent weer niet jij
Dat maakt mij niet blij
Weer jouw kwetsende woorden
Voel de koude rilling op mijn rug
Gisteren was je beter
Dat is verleden
Komt niet meer terug
Dat doet soms pijn
Zo’n pijn
Wil mij dan verschuilen
Even ontzettend huilen
Zonder dat iemand het ziet
Even alleen met mijn verdriet
Gelukkig, hij is bijna voorbij deze dag
Morgen weer een nieuwe dag
Ben benieuwd, wat die brengen zal
Als het mag, weer eens een lach
Een lach op jouw gezicht
Met die stille hoop
Eindig ik dit gedicht