Ik sta op en denk aan je
ik was me en krijg zin in je
ik heb je nodig en krijg niet genoeg van je
ik kan je niet meer missen
ik kan niet meer zonder je
het doet zo’n deugd
om je te strelen en te proeven
om te genieten
als is het slecht voor enkele minuten
maar ik besef dan weer
hoeveel ik van je hou