een droom kan lang duren maar ook heel erg kort
maar 1 ding weet ik het is niet te leven in een fort.
in dromen kan je zweven ook al sta je op de grond
maar soms val je daardoor keihard op je mond.
in dromen kan je alles aan
in dromen kan je altijd je omkeren en weer gaan.
maar ook soms zie je geen verschil en geen gelijkheid
er is dan werkelijk geen onderscheid
dromen is verslavend bovendien
en de mensen die er echt in geloven kunnen het zien
door dromen zie je landen die je nooit heb gezien
is het een droom of is het werkelijkheid
er is bijna geen onderscheid
het is eng alles lijkt op elkaar
als je eenmaal in je dromen bent blijf je liever daar
maar die droom over het leven duur soms heel kort , en soms lang
maak je maar geen zorgen ik weet het, het maakt je bang
denk dan nooit meer aan de volgende droom of die daarna.
De mooiste droom die je kan hebben is met vrienden om je heen.
Zoals die vriendin die nooit van je zijde verdween.