Ik herinner me onze eertse kus
jouw lippen op de mijne
een innige gloed van liefde
ging door me heen
ik proefde jouw lippen
mijn gevoelens voor jou
zijn niet meer te blussen
één ding weet ik zeker
ik hou van je en heb je nodig
en ik wil je niet meer kwijt